walter brani napulj

Igor Tudor opet 'izvisio', talijanski prvak Napoli je pronašao novog trenera

14.11.2023 u 17:10

Bionic
Reading

Talijanski stručnjak Walter Mazzarri (62) novi je trener Napolija objavio je u utorak aktualni talijanski prvak, dva dana nakon sramotnog domaćeg poraza 1:0 od Empolija

Walter Mazzarri (62) je već vodio napuljski klub između 2009. i 2013. godine te se nakon punih deset godina vraća na klupu momčadi koju je kao trener vodio na 182 utakmice.

Pod vodstvom francuskog trenera Rudija Garcije, koji je dobio otkaz, Napoli, trenutno četvrti u talijanskom prvenstvu, odigrao je šesnaest utakmica, uključujući četiri u Ligi prvaka, s učinkom od osam pobjeda, četiri remija i četiri poraza, koji su svi bili na domaćem terenu.

Mazzarri je u trenerskoj karijeri vodio Sampdoriju, milanski Inter, Napoli, Watford, Torino te prošle sezone Cagliari na čijoj se klupi baš i nije proslavio.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Među glavnim kandidatima za novog trenera Napolija bio je i Igor Tudor, no sad je jasno da se nije uspio dogovoriti s čelnim ljudima kluba te će čekati novu ponudu.