TajNi sastanak

Igor Tudor dobio novi posao u talijanskom velikanu; poznati su detalji ugovora, ali...

15.03.2024 u 08:54

Bionic
Reading

Hrvatski stručnjak Igor Tudor, koji je bez posla od ljeta prošle godine kad je naglo napustio Marseille, navodno je vrlo blizu klupe rimskog Lazija

Ako su točne informacije koje ima Fabrizio Romano, talijanski stručnjak za transfere, 45-godišnji Igor Tudor uskoro će postati glavni trener Lazija, kluba koji je nedavno ispao u osmini finala Lige prvaka od Bayerna i koji je u velikoj krizi u domaćem prvenstvu.

To znači da će Tudor, koji je kao igrač ostavio dubok trag u talijanskom nogometu, na klupi Lazija zamijeniti Maurizija Sarrija. Razlog je taj što je nekada moćni Lazio trenutačno na 9. mjestu Serie A, uz dodatak kako ima čak pet poraza u zadnjih šest utakmica u Serie A. Hitno im treba vatrogasno rješenje!

Što se Tudora tiče, ako do toga posla dođe za njega neće biti ništa novo jer jako dobro poznaje Serie A u kojoj je kao glavni trener radio za Udinese i Veronu, a bio je i pomoćni trener Juventusa (glavni je bio Andrea Pirlo, op.a.) – kluba u kojem je ostavio dubok trag kao igrač.

Kako se može doznati Tudor je u društvu svog menadžer Anthonyja Šerića (bivši usigrač iz Hajduka i reprezentacije, op.a.) u četvrtak viđen u Rimu gdje se sastao s Marianom Fabianijem, sportskim direktorom Lazija. A kako se doznaje sastao se i s predsjednikom kluba Claudiom Lotitom.

Nakon sastanka je procurila informacija kako su dogovoreni detalji ugovora pa se tako doznaje da će Tudor potpisati na godinu i pol. Još se samo čeka službena potvrda...

Standings provided by Sofascore