NOVI SLUČAJ?!

Igor Štimac ne vraća novac i izbjegava sud

25.08.2012 u 09:58

Bionic
Reading

U petak je u Splitu održano prvo ročište u sporu u kojem obitelj pokojnog menadžera Dina Pokrovca tuži izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Igora Štimca

Obitelj pokojnog Pokrovca, poznatog nogometnog menadžera, a to su upruga Moravka i kćer Matea, imaju saznanja da je aktualni izbornik Igor Štimac 2004. godine od pokojnog Pokrovca posudio 10.000 eura koje nikad nije vratio. U nekoliko navrata pokušavale su mirnim putem riješiti spor, no Štimac nije pristajao vratiti novac, pa su ga bile prisiljene tužiti.

Štimac se u petak nije pojavio na sudu, a njegov odvjetnik Joško Čeh opravdao ga je službenim putovanjem sutkinji Vesni Šprljan - Prelević, koja je novu raspravu zakazala za početak prosinca.

'Mogu vam potvrditi činjenicu da je održana rasprava pred Općinskim sudom u Splitu, kao i činjenicu da se na raspravi nije pojavio tuženik, gospodin Igor Štimac', kazao je zastupnik tužiteljica, zagrebački odvjetnik Robert Jančik i dodao:

'Nasljednice pokojnog Pokrovca imaju čvrsta saznanja kako je Štimac od njega posudio novac i nije ga vratio. Pokušali smo u nekoliko navrata stupiti u kontakt s tuženikom i problem riješiti na miran način, kako bi izbjegli negativan publicitet, no u tome nismo uspjeli, te je slučaj dobio sudski epilog', kazao je Jančik.