novi trener rijeke

Igor Bišćan svjestan što je napravio, Cipranima je poslao iskrenu poruku

09.10.2018 u 22:57

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac, te igrač Dinama, Liverpoola i Panathinaikosa, a nakon igračke karijere i trener, Igor Bišćan, našao se u nezgodonoj situaciji. Jer imao je potpisan ugovor s ciparskim Anorthosisom, ali na kraju je pristao na ponudu s Rujevice i u nastavku sezone vodit će Rijeku

Iako je ovog utorka trebao preseliti na Cipar i preuzeti klub u kojem bi ga dočekala trojica bivših hrvatskih reprezentativaca - Pranjić, Schildenfeld, Vargić - Igor Bišćan se predomislio i prihvatio ponudu Rijeke, gdje će u srijedu biti i službeno predstavljen.

Naravno, cijelokupna situacija iznenadila je ljude iz ciparskog kluba, pa su hrvatskog trenera navodno kontaktirali s radiopostaje - Supersport FM 104,0.

  • +8
Igor Bišćan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Želim se ispričati svima u Anorthosisu, a posebno čelnicima kluba i Andreasu Pantelisu, jer su mi uopće dali priliku da budem u prigodi pregovarati. Potpisao sam ugovor, iskreno. Htio sam doći, ali neke su se okolnosti promijenile. Ispričavam se i razumijem da je situacija zbunjujuća. Sramim se, ispričavam se svima. Jedini razlog zbog kojeg ne dolazim je moja obitelj. Moja obitelj željela je ostati u Hrvatskoj', rekao je Bišćan za ciparski radio.

'Od dana kada sam napustio Olimpiju, nekoliko mjeseci bio sam bez posla, imao sam ponudu za dolazak u Anorthosis, odlučio sam doći. Ali preko noći stigla je ponuda Rijeke ali obitelj je htjela da ipak ostanemo u Hrvatskoj'.

Govoreći o predsjedniku, Bišćan je birao riječi.

'Razgovarao sam s predsjednikom. Bio je razočaran odlukom koju sam donio. Potpisao sam taj ugovor, ali nadam se da će me razumjeti. On je gospodin i nadam se da će mi oprostiti. Učinio je sve što sam ga pitao. Želim mu sreću, baš kao i momčadi. I nadam se da će naći dobrog trenera'.

Vjerujemo da Bišćanu nije svejedno, jer ni jednu odluku u životu nije donosio a da nije dobro promislio, no kako je Rijeka preko noći ostala bez trenera, a obitelji je ipak draže živjeti u Hrvatskoj, ovu Bišćanovu odluku možemo razumjeti.

A nadamo se i njegovi nesuđeni nadređeni u Cipru i da će ove iskrene riječi doprijeti do njih.