PROTIV HAJDUKA BEZ POBJEDE

Igor Bišćan postavio je novinarima nezgodno pitanje, ali 'iskopali' smo odgovor

29.04.2023 u 17:38

Bionic
Reading

Dinamov trener Igor Bišćan, još ni jednom u karijeri nije upisao pobjedu protiv Hajduka na Poljudu. Ni kao igrač, a niti kao trener. Tijekom igračke karijere na Poljudu je igrao u dresu Dinama, nosio je i dres Samobora, dok je kao trener na Poljudu dosad gostovao s Rijekom

Dinamo ove nedjelje od 18 sati (MAXSport 1, MAXtv) gostuje na Poljudu, te u dvorištu najvećeg suparnika, Hajduka, može osigurati novi naslov prvaka. Bišćanovoj momčadi dovoljan je i remi.

Međutim, uvjereni smo kako Bišćan ne razmišlja o tom jednom, već o sva tri boda. Osim toga, s obzirom na to da u Maksimiru planira ostati duže vrijeme, sigurno bi mu bilo drago riješiti se 'prokletstva' i napokon upisati pobjedu na Poljudu protiv Bilih.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Naime, u svojoj dugogodišnjoj karijeri, Bišćan još niti jednom nije slavio protiv Splićana na njihovom stadionu, a kada su ga novinari upitali za taj podatak, brzo im je odgovorio.

'Skoro ste u pravu. Pobijedio sam jednom, ali ne u Dinamovom dresu. Imam jednu pobjedu, a na vama je da izvučete koja je to bila. Statistika je takva kakva je i napravit ću sve da u nedjelju pobijedim'.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Bacio je Bišćan 'rukavicu' novinarima - i vrlo brzo doznali smo o kojoj je utakmici riječ.

Bila je to utakmica U-21 reprezentacije u dodatnim kvalifikacijama za Euro 2000. godine. Na Poljudu je gostovao Portugal, a Hrvatska, s Bišćanom u sastavu (op.a., a bili su u sastavu još i Ivan Leko, Stipe Pletikosa, Tomo Šokota, Igor Tudor, Jurica Vranješ...), nakon produžetka upisala je pobjedu 3:0. Prva utakmica u Faru završila je pobjedom domaćina 2:0.