SPAS ZA MILAN?

Ibrahimović se vratio u svom stilu: Ja sam bog, još uvijek sam br. 1 i glazba se mijenja

09.02.2023 u 10:31

Bionic
Reading

Milanski crveno-crni od početka siječnja ne znaju za pobjedu. Nakon uspjeha protiv Salernitane, nanizali su dva remija i pet poraza, a takvi rezultati odrazili su se i na plasman na tablici. Piolijeva je momčad na šestom mjestu, s čak 18 bodova zaostatka za vodećim Napolijem. Ipak, Liga prvaka je na dohvat ruke, jer recimo drugoplasirani Inter ima 'samo' pet bodova više

A da bi Milan lakše dostigao najbliže konkurente itekako bi mu mogao pomoći 41-godišnji Zlatan Ibrahimović, igrač nevjerojatne mentalne snage, koji je nakon teške ozljede pronašao motiva i uspio se dovesti u formu za ovaj nivo natjecanja.

Kako je rekao, nakon što se vrati na teren i priključi momčadi Milana u sljedećim utakmicama, svirat će se drugačije, i očekuje da će momčad izaći iz velike rezultatske krize.

'Nije dobar period, ali ne treba puno za promjenu. Detalji mogu napraviti razliku. Sada kada sam se vratio, promijenit ćemo glazbu', rekao je Ibrahimović Mediaset pa nastavio:

'Posljednjih mjeseci sam napravio puno toga kako bih pomogao momčadi i treneru na nešto drugačiji način, ali želim biti na terenu i tu im pomoći koliko god mogu. Treba biti strpljiv kako bi se vratio na najbolji mogući način. Sve je prošlo kako treba. Uvijek sam svoj, a što su utakmice bliže, adrenalin i koncentracija rastu, no ne treba uvijek puno pričati i dovoljno je samo nekoliko riječi da ljude shvate što trebaju učiniti'.

Iako mnogi smatraju da su mu godine, a njih je već skupio 41, problem. Međutim, ovaj bivši švedski reprezentativac, koji je zadnju utakmicu odigrao u svibnju prošle godine, uvjerava kako mu je motiv na maksimumu.

'Kritike su uobičajene, a ja volim reći ako te ne kritiziraju, onda znači da nisi na vrhu. Sada sam se navikao, 25 godina slušam kritike jer sam broj jedan. Prihvaćam kritike, to je kao da dolijevaš ulje na vatru i kada se igraš s vatrom, ona te opeče. U 42. godini imam još puno stranica za napisati. Još uvijek sam bog, još uvijek sam broj 1: sada se vraćam i glazba se mijenja. Ne treba sve ovisiti o meni, sve što imam u sebi želim prenijeti na druge. Ovdje sam zbog suigrača, a ako im mogu biti vođa i primjer, to ću i biti. Imam veliku želju, želim napraviti puno stvari, što sam izgubio u ovih 7-8 mjeseci. Izgubio sam vrijeme', rekao je Ibrahimović.