PRVO ČISTKA, A ZATIM...

Ibrahimović i Kovačić spašavaju posrnula diva

08.05.2016 u 15:53

Bionic
Reading

Svima koji prate situaciju u Milanu jasno je da 'rossoneri' moraju dobro pomesti svlačionicu i dovesti prava pojačanja s kojima bi se momčad napokon uključila u borbu za vrh Serie A

Bez obzira na subotnju pobjedu Milana u Bologni (1-0), ni ova sezona kod navijača kluba sa San Sira ne može dobiti prolaznu ocjenu. Treću godinu zaredom 'rossoneri' se nisu uključili u borbu za mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a kamoli za titulu.

Ceh su plaćali treneri, a posljednji koji je nastradao bio je Siniša Mihajlović kojeg je zamijenio Cristian Brocchi. No teško i on može napraviti čuda s igračima od kojih su mnogi limitirani i nedovoljno dobri za klub takve slave kao što je Milan.

Talijanski mediji predviđaju da će na kraju sezone Adriano Galliani, desna ruka Silvija Berlusconija, napraviti čistku u svlačionici te napokon dovesti zvijezde s kojima bi se moglo krenuti u bitku s Juventusom, Napolijem, Romom...

Prema njihovom pisanju, sve se glasnije spominje povratak Zlatana Ibrahimovića (slobodan igrač) s kojim je Milan i zadnji put bio prvak (2011). Švedskom golgeteru su 34 godine, ali bi i u toj dobi bio strah i trepet suparničkih braniča, a donio bi i pobjednički mentalitet, jer zna se da s Ibrahimovićem klubovi redovito dolaze do nacionalnih titula.

No nije Ibrahimović jedino veliko ime koje se spominje. Navodno je na listi i Mateo Kovačić koji je u Realu. To nije nova priča i prije se o tome pisalo, a hrvatski veznjak bi trebao doći na posudbu. No taj posao daleko je još od realizacije.

Svi se slažu: kada bi se ti transferi ostvarili, Milan bi izgledao puno ozbiljnije i opasnije...