NESMOTRENOST ILI?

Ibra se brani: Nisam htio ozlijediti Lovrena, nisam ga vidio

18.12.2012 u 21:44

Bionic
Reading

Švedski nogometaš PSG-a Zlatan Ibrahimović odbacio je optužbe da je namjerno ozlijedio hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena u nedjeljnom derbiju 18. kola Le Championnata

'Nisam imao namjere ozlijediti ga. Ne, to je nemoguće. Gledao sam loptu i nisam ga vidio (Lovrena). Pa neću na podu nekoga ići ozlijediti', prenosi Ibrahimovićeve riječi L'Equipe.

Incidentna se situacija dogodila netom prije završetka prvog poluvremena kada se u jednom duelu Lovren odhrvao najboljem suparničkom igraču Zlatanu Ibrahimoviću, ali ga je snažni Šveđanin oborio na travnjak. Dosuđen je prekršaj u korist Lyona, a Ibrahimović je prilikom doskoka na travnjak okrznuo kopačkom hrvatskog braniča po licu i izazvao mu porezotinu na licu zbog čega čak nije zaslužio ni žuti karton.

Komentirao je i prgavi švedski napadač riječi Lyonova predsjednika Jean-Michela Aulasa koji ga je optužio javno da je Lovrena nagazio namjerno.

'Mislim da je to šteta. Za mene je taj napad znak da se boje. Ali u pravu su (da se boje), jer je PSG najbolja momčad u Francuskoj.'

Ponovio je na taj način Ibrahimović stav koji je ranije tijekom dana iznio sportski direktor PSG-a Leonardo vezano uz incident.

'Aulas kao da želi opravdanje za poraz. Ali znate što ovime pokazuje u mojim očima? Kompleks inferiornosti', rekao je između ostaloga Leonardo.