zatražio odlazak

Iako je u PSG-u zavladala euforija zbog Messijevog dolaska, velika zvijezda pariške momčadi ne želi igrati s Argentincem?!

07.08.2021 u 10:21

Bionic
Reading

I dok u PSG-u uvjeravaju da Mbappe ostaje i unatoč činjenici da u Tuchelovu momčad dolazi Lionel Messi, španjolski novinar Andres Onrubia Ramos uvjerava kako je francuski napadač zatražio odlazak.

Najbolji mladi nogometaš SP-a 2018. godine i sjajni francuski reprezentativac, Kylian Mbappe, svjestan je da s Messijevim dolaskom više neće biti u prvom planu te da će ulogu lidera preuzeti Argentinac, pa je njegov odlazak iz PSG-a do kraja kolovoza vrlo izvjestan.

Naravno, već dugo se pisalo o želji madridskog Reala za njegovim dolaskom, ali je upitno imaju li Kraljevi financijske mogućnosti za ovaj transfer.

Međutim, ako neće imati madridski klub, zna se da ima u Engleskoj klubova koji bi mogli skupiti dovoljno novca, a to su velikani poput Cityja, Uniteda ili Chelseaja te Liverpoola.

Dakle, ako je vjerovati u ovu priču, čini se da od najubojitijeg nogometnog napada - a kojeg su trebali činiti Messi, Neymar, Mbappe - ipak neće biti ništa.