NEOBIČNA SITUACIJA

I to se može dogoditi; najveća Dinamova zvijezda u potpunosti nezanimljiva novinarima

28.10.2020 u 18:00

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama stigli su u Moskvu gdje u četvrtak (18.55 sati, Arenasport 3) igraju utakmicu 2. kola Europske lige protiv momčadi CSKA

Zoran Mamić i Bruno Petković bili su na raspolaganju ruskim novinarima na konferenciji za novinare, ali samo je trener Mamić dobio nekoliko pitanja, dok napadač Dinama nije dobio nijedno.

'CSKA je odlična momčad i ima izuzetne pojedince, no njihova snaga je u kolektivu zato ne treba izdvajati pojedinačne igrače. Svaki od igrača je vrlo kvalitetan, ali neću isticati nekog pojedinačno', rekao je Mamić u uvodu. Komentirao je i situaciju u momčadi s obzirom na testiranja na koronavirus.

'Radili smo službena testiranja tri dana prije utakmice, jedan igrač nam nedostaje, no svi ostali su negativni i konkuriraju za utakmicu.'

Zanimalo je novinara ima li favorita u skupini u kojoj su još i Feyenoord i Wolfsberger.

'Favoriti? Ako gledamo tradiciju? Imamo. Ako gledamo financijsku stranu? Imamo. Ali ako gledamo kvalitetu o tome se može diskutirati, mi vjerujemo u svoju momčad i kvalitetu. Respektiramo sve, ali napravit ćemo se da prođemo dalje. Stadion je fantastičan, privilegija je tu igrati, vjerujem da ćemo dobro odigrati sutra i ostvariti dobar rezultat', rekao je Mamić, a prenosi HRT.

  • +8
Šibenik - Dinamo, 9. kolo HT Prve lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Za kraj je komentirao i ponajboljeg igrača u redovima CSKA-a Nikolu Vlašića. 'Zamolili smo neke njegove prijatelje da sutra bude malo slabiji nego što je bio jučer', kratko je odgovorio Mamić.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.