ŽENINA JE ZADNJA

I to je moguće! Svi žele u Real, a Mauro Icardi je zbog Wande Nare odbio madridskog velikana i vraća se u Serie A

28.03.2020 u 23:48

Bionic
Reading

Argentinski napadač Mauro Icardi je prelomio, odlučio se vratiti u Serie, a njegova želja je da karijeru nastavi u aktualnom prvaku Juventusu

Ovaj golgeter prošle sezone posvađao se sa svim živima u Interu, čelnicima kluba, stručnim stožerom, suigračima i navijačima te je poslan na posudbu u PSG. U pariškom klubu zasad je odigrao 31 utakmicu u svim natjecanjima te zabio 20 pogodaka, 27-godišnji napadač se brzo prilagodio, a učinak bi možda bio još bolji da je u boljim odnosima sa glavnim zvijezdama Neymarom i Kylianom Mbappeom, jer su glasine da taj dvojac ignorira Argentinca.

Uglavnom na kraju ove sezone istječe mu jednogodišnja posudba, a u PSG-u su odustali od njegovog otkupa, jer je odšteta 70 milijuna eura. Nije to neka lova za bogataše iz Pariza, ali pandemija koronavirusa destabilizirala je nogometno tržište te su se čak i u PSG-u odlučili na štednju, jer nitko ne može znati kako će se situacija razvijati.

U cijelu priču umiješao se madridski Real koji već dugo na radaru ima Icardija, ali od tog transfera neće biti ništa. Iako su 'kraljevi' ozbiljno zagrizli, Argentinac je odbio dolazak u Madrid.

  • +5
Mauro Icardi Izvor: EPA / Autor: EDDY LEMAISTRE

Njegovoj obitelj, a bolja polovica Wanda Nara mu je i menadžerica, želi živjeti u Italiji pa se Icardi zbog toga odlučio vratiti u Sreie A.

S Interom mu ugovor traje do ljeta 2022., ali ni on, a ni u milanskom velikanu nisu previše oduševljeni da nastave suradnju. Zato se Icardi nada da će ovoga puta uspjeti pregovori s Juventusom. Torinska momčad je njegova prva želja, a 'stara dama' ga je već nekolio puta bezuspješno lovila. U ovim nesigurnim vremenima ovo je nova prilika.