ne skriva ambicije

Norveško nogometno čudo napokon se izjasnilo gdje želi igrati sljedeće godine; čudi li vas njegov izbor?

28.03.2020 u 16:15

Bionic
Reading

Norveški 19-godišnji nogometaš, Erling Braut Haaland i trenutno napadač Borussije iz Dortmunda, mogao bi biti jedna od najvećih zvijezda sljedećeg prijelaznog roka, jer iako je u prije par mjeseci iz austrijske stigao u njemačku ligu, dokazao je svoju klasu, a velikani već stoje u redu

Norveški napadač, 19-godišnji Erling Braut Haaland, u zimskom je prijelaznom roku iz RB Salzburga za 20 milijuna eura preselio u dortmundsku Borussiju.

Iako je među 'crno-žutima' odigrao tek tri prvenstvene utakmice od prve do zadnje minute, a nastupio sve zajedno u njih osam, Haaland je zabio čak devet golova. Pridodamo li tome da je zabio je jedan gol u njemačkom kupu te dva u Ligi prvaka, jasno je da je njegov učinak impresivan. I zato nije ni čudno što njegov otac, koji ujedno i vodi brigu o razvoju karijere, Alf-Inge, ne odbacuje mogućnost da njegov sin na ljeto završi u madridskom Realu.

'Jako sam sretan njegovim predstavama u žuto-crnom dresu. Ipak, meni je najvažnije da on nastavi rasti i razvijati se'.

I iz toga se da lako zaključiti kako Haalanda nećemo još dugo gledati u dresu Borussije. On je spreman napusti momčad iz Dortmunda, a kao kao svoju jedinu želju izdvojio je madridski klub, ne Atletico, nego Real.

Španjolski mediji opet su se raspisali o Norvežaninu i njegovoj želji da već ovog ljeta postane igrač 'kraljeva', ali čini se da ga njemački velikan nije spreman pustiti nakon šest mjeseci.

Navodno bi pristali na prodaju u ljeto 2021., ali kada je u pitanju 'kraljevski klub', uvjerenja smo kako će napraviti sve da ga dovedu čim prije i ispune želju i treneru Zidaneu ali i igraču.