FIFA_SP_2018.svg

IMA TU SVEGA

I svijet o tome priča; ovo su neki od najboljih tvitova vezanih uz šokantnu utakmicu Hrvata i Danaca

Bionic
Reading

Utakmica osmine finala između Hrvatske i Danske, a koju je naša reprezentacija dobila nakon 11-eraca, dobila je veliku pozornost i na društvenim mrežama gdje je bilo svakojakih postova

Hrvatski i danski nogometaši priredili su sportskom svijetu početak kakav se ne pamti na svjetskim prvenstvima, ali rani golovi bili su tek uvod u veliku dramu koju smo gledali u Nižnji Novgorodu.

Žestoka bitka s tek pokojom situacijom koja je mogla odlučiti konačnog pobjednika sve do 116. minute kada je Hrvatska imala meč loptu. No Kasper Schmeichel pročitao je kazneni udarac Luke Modrića i odveo susret do 11-eraca.

A tamo šok za šokom. Izvođenje penala koje nije bilo za one sa slabijim srcem, Danci su imali raspoloženog Schmeichela, ali i mi još fenomenalnijeg Subašića.

  • +46
SP u nogometu, osmina finala: Hrvatska - Danska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Kako su mnogi zaključili u komentarima na društvenim mrežama bila je to večer u kojoj niti jedan vratar nije zaslužio izgubiti.

Hrvatska je na kraju završila s uzdignutim rukama, Danska na koljenima i u suzama, a na društvenim mrežama pojavili su se zanimljivi postovi. Izdvojili smo neke...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal