KAKAV POSAO

I službeno je; Chelsea u svoje redove doveo strašno pojačanje, a nije platio niti jedan euro velikanu za njegovog kapetana

28.08.2020 u 17:15

Bionic
Reading

Engleski nogometni prvoligaš Chelsea nastavio je biti vrlo aktivan u dovođenju pojačanja za novu sezonu, u četvrtak je ojačao svoju obranu donedavnim kapetanom francuskog prvaka PSG-a 35-godišnjim Thiagom Silvom

Iskusni Brazilac u Chelsea je stigao kao slobodan igrač, a s londonskim 'plavima' je potpisao ugovor na jednu sezonu s mogućnosti produženja na još jednu.

Inače, Brazilac je stigao u PSG u ljeto 2012. iz Milana za 42 milijuna eura te dogurao do kapetanske trake. U dresu Parižana upisao je 315 nastupa uz 17 golova. Osvojio je sedam prvenstava, šest Liga kupova i pet Kupova, ali ne i Ligu prvaka.

'Ovo mi je zadnja utakmica u dresu PSG-a i žao mi je zbog naših navijača. Želim igrati još tri ili četiri godine i želim igrati za brazilsku reprezentaciju na SP 2022. u Kataru. Vratit ću se u Pariz u nekoj drugoj ulozi', rekao je 35-godišnji Thiago Silva nakon izgubljenog finala Lige prvaka od Bayerna (0:1).

Još ranije ovoga ljeta Chelsea je doveo Malanga Sarra, Bena Chilwella, Timu Wernera i Hakima Ziyecha.