SUPERSPORT HNL

I Istra i Varaždin u sjajnoj su formi; evo gdje gledati okršaj za šesto mjesto!

17.05.2024 u 10:44

Bionic
Reading

Jedinu današnju utakmicu 35. kola SuperSport HNL-a igraju Istra 1961 i Varaždin (18 sati, MAXSport1, MAXtv) na Aldo Drosini

Sutra će Rudeš, koji se odavno oprostio od prvoligaškog statusa, protiv Lokomotive odigrati svoju posljednju domaću utakmicu sezone, a nakon toga će novi/stari prvak Dinamo u Koprivnici za dojam odigrati utakmicu protiv Slaven Belupa, ali 35. kolo SuperSport HNL-a. danas na Aldo Drosini otvaraju Istra 1961 i Varaždin.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

ISTRA 1961 - VARAŽDIN (18 sati, MAXSport1, MAXtv)

Čeka nas potencijalno uzbudljiv susret dvaju momčadi u sjajnoj formi te u direktnoj borbi za šestu poziciji na prvenstvenoj ljestvici. Istra je nakon Dinama momčad u najboljoj formi; bez poraza je u posljednja četiri kola, a prije remija s Hajdukom (1:1) u prošlom kolu imala je tri uzastopne pobjede, uključujući protiv Osijeka na Opus Areni (2:1).

'Varaždin je, poput nas, trenutno u dobrom momentu, imaju kvalitetnu momčad i igrače s iskustvom. Sigurno će biti intenzivna utakmica, a kao i svaki put, obje strane će tražiti pobjedu. Mi znamo koje su njihove kvalitete, i što mi trebamo pokazati. Tko se više iskaže, odnijet će kući bodove', najavio je utakmicu Paolo Tramezzani, trener koji je od dolaska podigao igru momčadi iz Pule.

S druge strane, Varaždin je u nizu od dvije uzastopne pobjede, ali kakve! Prvo je pobijedio Hajduk usred Poljuda (1:0), a onda je, u prošlom kolu, definitivno izbacio Rijeku iz borbe za naslov domaćom pobjedom od 3:1. Dva kola prije kraja, Varaždin ima četiri boda više od osme Istre i sedme Gorice. Pobjeda bi mu garantirala šesto mjesto.

'Istra 1961 ima tri strašno kvalitetna, jako brza napadača, pun ih je teren. Svi su jako raspoloženi što se tiče trkačkog dijela, igraju čovjek-čovjeka, tako da su jako dobro fizički spremni i imaju kvalitetu. Ali, i mi imamo svoje kvalitetu i ako ćemo biti na nivou kao na posljednjih nekoliko utakmica možemo svi zajedno očekivati dobar rezultat', najavio je utakmicu trener gostiju Nikola Šafarić.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore