dinamo - to smo mi

I dok Dinamovi igrači i trener Krznar zahvaljuju navijačima, klub je donio odluku s kojom se ne slaže ni jedan njegov član, a tiče se upravo navijača

26.08.2021 u 13:10

Bionic
Reading

Dinamo je u srijedu ostao bez plasmana u Ligu prvaka, jer pred svojim navijačima nije uspio nadoknaditi tri gola zaostatka za Sheriffom, iz prve utakmice play-offa, igrane prošlog utorka u Tiraspolu

Pobjeda Sheriffa 3:0 u Tiraspolu prošlog tjedna bila je dovoljna zaliha moldavskom prvaku, koji se i iz Zagreba vraća prazne mreže.

Dinamo nije uspio nadoknaditi minus, te će u nastavku sezone igrati u Europskoj ligi, bez obira što je djelovao puno konkretnije i ozbiljnije nego prošlog tjedna.

A da se taj trud, iako nije donio opipljiviji rezultat, vidio najbolje svjedoči reakcija najvjernijih Dinamovih navijača, Bad Blue Boysa, koji su pjesmom i pljeskom ispratili momčad u svlačionicu.

Zanimljivo, i trener Krznar i igrači osjetili su tu njihovu ljubav, te im se javno zahvalili nakon utakmice. Ali takav osjećaj očito prema njima ne gaje u klubu, jer iz Udruge Dinamo - to smo mi, poslali su priopćenje u kojem se vidi kako Dinamo svojim članovima ne želi izdavati godišnje ulaznice, a što je prihvaćeno apsolutno u svim klubovima diljem svijeta.

Uoči sadržajne nogometne jeseni i nadamo se istog takvog proljeća, kao članovi Dinama pozivamo Upravu kluba da što prije puste u prodaju godišnje ulaznice za ovu sezonu, te time revidiraju prethodnu odluku da istih neće biti.

Smatramo da sustav sa EU Covid potvrdama na ulazu na stadion funkcionira, te da nema zapreka da se navijačima ne pruži prigoda da i na taj način pokažu vjernost našem klubu bez obzira na protivnika.

#Dinamo - to smo mi!