sheriff slavi u zagrebu

Damir Krznar se ne skriva: Nemam problema reći da smo bolji od njih, ali i da su oni zasluženo slavili

25.08.2021 u 23:37

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama trudili su se i htjeli nadoknaditi tri gola zaostatka za Sheriffom, no moldavska je momčad uspjela sačuvati svoju mrežu i remijem 0:0 potvrditi prolazak u skupine Lige prvaka

htijenje i želja dinamovih igrača, ovog puta, nisu bili upitni. Međutim, bilo je premalo raspoloženih igrača, pa je i konačnih 0:0, odnosno utakmica u kojoj Dinamo nije pobijedio, možda i najrealnije.

S time se složio i Dinamov trener Damir Krznar, koji je sportski čestitao suparniku.

'Sheriff je bio bolji za ta tri gola koja je postigao u prvoj utakmici. Moji su igrači bili fantastični danas, vjerovali su i u 80. minuti da mogu. Nije nas sreća pomazila, ali ne očajavamo', izjavio je trener momčadi Damir Krznar i dodao:

'Sve je dobro funkcioniralo, ne mogu reći odlično jer je nedostajao gol. Kapa do poda navijačima, igrači su osjetili tu podršku i zahvalili se na njoj. Zahvaljivat će i sutra, publika nam je bila od pomoći'.

Upitan je i je li neuspjeh propustiti plasman u Ligu prvaka protiv Sheriffa.

'Momčad koja dolazi do playoffa nije slaba. Sheriff je iznimno dobra momčad. Ne mogu reći da je bolja od nas, ali može s nama. Dogodilo se da su bili bolji i to ne možemo osporiti. Je li to uspjeh ili neuspjeh? Mi smo cilj ispunili plasmanom u Europsku ligu, nemam problema reći da smo bolji od njih, ali i da su oni zasluženo slavili. Zadovoljni smo ovime, bit ćemo ravnopravni svima. Okrećemo se Osijeku, ova se utakmica apsolvirala, u nedjelju je važna utakmica'

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +25
Uzvratna utakmica play-offa UEFA Lige prvaka, Dinamo - Sheriff Tiraspol Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL