IGRAČI 'VIDAJU RANE'

Hvala Norvežanima, ali nećemo im dati broncu!

30.01.2016 u 20:24

Bionic
Reading

Hrvatske rukometaše u nedjelju u 15 sati čeka utakmica za treće mjesto protiv Norveške na Europskom prvenstvu u Poljskoj, a izbornik Željko Babić ističe da bi osvajanje medalje bilo još jedno sportsko čudo

'Čeka nas jako teška utakmica i nadam se da ćemo imati incijativu, ali to će biti teško ostvariti zbog nakupljenog umora i ozljeda. Osvajanje medalje bilo bi ravno još jednom sportskom čudu i bio bih jako sretan i ponosan na sve nas,' izjavio je u subotu izbornik Babić.

Po njemu Norveška igra najbolji rukomet na ovom Prvenstvu.

'Norveška igra isto svih 60 minuta. Igraju moderno i imaju sve što treba imati jedna momčad koja želi pobjeđivati. Norveška igra najbolji rukomet na ovom Prvenstvu i u jakom su usponu,' dodao je Babić.


Lijevi bek reprezentacije Ivan Slišković je priznao kako je iza njega duga i teška noć, te smatra da će kauboji protiv Norveške morati odigrati najbolju utakmicu na Prvenstvu da bi osvojili broncu.

'Pobijedili su nas u prvom krugu, ali morali smo im zahvaliti što su svladali Francuze što nam je otvorilo priliku da visokom pobjedom protiv Poljske odemo u polufinale. Čeka nas teška utakmica, a slavit će onaj koji će pokazati više želje za pobjedom. Morat ćemo odigrati najbolju utakmicu na Prvenstvu da bi osvojili broncu,' istaknuo je Slišković, dok Domagoj Duvnjak bez zadrške kaže:

'Mislim da imamo velike šanse uzeti medalju. Imamo veliku želju i sigurno će naša želja biti veća od njihove. Ja se nadam da ćemo sutra biti na postolju,' kaže sjajni Đakovčanin.