BUNDESLIGA

HSV s Badeljom rutinski svladao Hoffenheim

08.12.2012 u 11:31

Bionic
Reading

HSV se s novom pobjedom popeo na šesto mjesto na ljestvici s 24 boda, 14 manje od vodećeg Bayerna. Mizerija Hoffenheima se nastavlja. Ovo mu je bio peti uzastopni poraz

Nogometaši HSV-a slavili su u Hamburgu protiv Hoffenheima s 2-0 u prvoj utakmici 16. kola Bundeslige. Milan Badelj odigrao je svih 90 minuta u domaćoj momčadi, dok je Ivo Iličević cijeli ogled pratio s klupe.

Dvostruki strijelac za domaćine bio je Latvijac Artjoms Rudnevs, u 27. i 74. minuti. Prvi gol je zabio glavom nakon centrašuta Diekmeiera s desne strane, a drugi poluvolejem desnom nogom sa otprilike 8 metara.

HSV je s ovom pobjedom skočio na šesto mjesto na ljestvici s 24 boda, 14 manje od vodećeg Bayerna. Mizerija Hoffenheima se nastavlja. Ovo mu je bio peti uzastopni poraz. Zbog onih prethodnih, otkaz he dobio 40-godišnji trener Markus Babbel prošlog ponedjeljka. Na ljestvici se Hoffenheim nalazi na 16. mjestu s 12 bodova. Ispod njega su samo Augsburg i Greuther Fürth sa po četiri boda manje, ali i utakmicom manje.