što se događa?

Hrvatski reprezentativac zbog ozljede je morao napustiti teren, a u klubu o svemu za sada šute

24.11.2019 u 19:19

Bionic
Reading

Ante Rebić jučer je u derbiju Milana i Napolija započeo u prvih 11 'rossonera', ali kraj utakmice nije dočekao na terenu. Zamijenjen je već na poluvremenu zbog ozljede. Navodno je u pitanju problem s koljenom...

Bila to idealna prilika da se Ante Rebić nametne treneru Stefanu Pioliju, napokon je hrvatski reprezentativac dobio priliku krenuti od prve minute u dresu Milana. No, kad te neće, onda te jednostavno - neće!

U jednoj se akciji, prilikom centaršuta, Ante Rebić ozlijedio. No, odlučio je Rebić nastaviti igru, ali svaki put kad bi imao loptu, akciju je završavao s bolnim izrazom na licu. Trener Pioli je odlučio riskirati s ozlijeđenim hrvatskim reprezentativcem, čekao je poluvrijeme kako bi u igru ubacio Kessiea.

Nakon utakmice nitko nije konkretno mogao potvrditi o kakvoj se ozljedi radi i koliko je teška. Iz kluba su samo objavili kako će Ante Rebić sigurno nekoliko sljedećih dana biti na poštedi, ali i da će odmah odraditi liječničke preglede kako bi se eliminirale sumnje u neku težu ozljedu. Naime, spominjalo se čak i puknuće/istegnuće ligamenata tog lijevog koljena ili problem s meniskusom.

  • +5
Serie A, Milan – Napoli Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Bilo bi to katastrofalna dijagnoza za našeg reprezentativca, jer ako je ozljeda teže prirode pitanje je hoće li se stići oporaviti za Euro 2020. godine. Za sada vlada potpuna neizvjesnost, čekaju se liječnički nalazi.