ROĐENDANSKI POKLON

Hrvatski reprezentativac teško pogriješio u Ligi prvaka; svi na stadionu su se primili za glavu nakon takvog gola

19.09.2018 u 10:18

Bionic
Reading

Club Brugge upisao je domaći poraz u Ligi prvaka od Borussije Dortmund (0:1) nakon loše reakcije hrvatskog reprezentativca Mateja Mitrovića

Belgijska momčad koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko, dobro se držala protiv favorita iz Bundeslige, ali u 85. minuti dogodio se pad koncentracije i gosti su sretnim pogotkom došli do punog plijena.

Nažalost, krivac za Borussijino slavlje bio je hrvatski stoper Matej Mitrović. Naš reprezentativac želio je izbiti loptu, ali nije primijetio da mu u susret dolazi Christian Pulisic te ga je napucao loptom, a ona se odbila i lobala istrčalog vratara Karla Leticu.

Komičan i sretan pogodak za bundesligaša, a dodajmo da je strijelac Pulisic tako dobio najbolji mogući rođendanski poklon.

'Nevjerojatan osjećaj. Naporno smo radili i zaslužili pobjedu iako je gol došao uz pomoć sreće. Zabiti u Ligi prvaka je uvijek predivan osjećaj, ali to napraviti na rođendan je nešto posebno i nikada neću zaboraviti ovaj dan,' rekao je Pulisic koji je u utorak navršio 20 godina.

  • +4
Club Brugge - Borussia Dortmund, 1. kolo Lige prvaka, 2018/19 Izvor: Profimedia / Autor: N.N.