gdje će perišić?

Hrvatski reprezentativac se oporavlja od teške ozljede, a sada je otkriveno i gdje želi nastaviti karijeru

22.02.2020 u 16:31

Bionic
Reading

Ivan Perišić navodno želi karijeru nastaviti u Bayernu, ali pitanje je hoće li ga Nijemci otkupiti

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić se oporavlja od teške ozljede koju je zaradio na treningu Bayerna. Alvaro Odriozola mu je nesretnim i nespretnim startom polomio gležanj pa Perišića nećemo gledati na terenu bar do sredine ožujka.

Do ove ozljede Perišić je bio jedan od glavnih igrača Bayerna za koji je u 15 utakmica zabio četiri gola. U Bayernu je na posudbi, ali njemački Sport 1 piše kako bi u njemačkom sastavu mogao ostati i iduće sezone. U klubu su zadovoljni njegovim igrama, a on želi upravo u Bayernu nastaviti karijeru.

Za posudbu su za njega platili pet milijuna eura, a požele li ga kupiti morat će izdvojiti dodatnih 20 milijuna eura. Problem bi mogle predstavljati Perišićeve godine i jedno veliko pojačanje koje stiže idućeg ljeta.

Hrvatski reprezentativac ima već 31 godinu, a na ljeto u Bayern navodno stiže 24-godišnji Leroy Sane kojeg će platiti 100 milijuna eura pa će sigurno biti u prednosti u odnosu na Perišića. U svakom slučaju, naš reprezentativac je izrazio želju da ostane, sada je sve na Bayernu.