sprema se veliki transfer

Hrvatski reprezentativac ovoga ljeta mijenja sredinu; europski velikani poludjeli za sjajnim Vatrenim i samo je pitanje za koliko će biti prodan

19.07.2021 u 18:54

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo našao se na radaru brojnih velikana koji ga žele dovesti već ovog ljeta i izgledno je da novu sezonu neće dočekati u Wolfsburgu

Josip Brekalo bi uskoro mogao promijeniti sredinu. Pred mladim hrvatskim reprezentativcem je burno ljeto jer za njega su interes pokazali brojni velikani i slavni prvoligaši liga petice.

Brekalo je u Wolfsburg stigao 2016. godine iz Dinama s nepunih 18 godina, a u Njemačkoj se odlično snašao. Uz kraću posudbu u Stuttgartu, za Wolfsburg je upisao 119 nastupa i zabio 21 gol. Za Hrvatsku je nastupio 27 puta i zabio četiri gola, a klupsku bi karijeru sada trebao nastaviti u nekom od velikana.

Sjajnim je igrama privukao pozornost brojnih klubova, a talijanski mediji pišu kako je zadnji u nizu onih koji pokazuju interes Atalanta koja je prošle sezone bila pravi hit u Italiji. No, za Vatrenog su ranije interes pokatali i Inter, Napoli, Milan, Fiorentina, Arsenal, Bayern i Atletico Madrid čiji ga trener Diego Simeone navodno želi pod svaku cijenu.

Krilni napadač Hrvatske i Wolfsburga prema Transfermarktu vrijedi 12 milijuna eura, no ta bi se cijena mogla i udvostručiti u stvarnosti. Prošle je u 33 utakmice zabio sedam golova i upisao četiri asistencije i time privukao pozornost europskih velikana. Iako još nema konkretnih informacija koji je klub najbliži njegovom dovođenju, gotovo sigurno neće ostati u Wolfsburgu i iduće sezone.