SIGURNI SMO DA NIJE 'MULJAO'

Hrvatski reprezentativac ostao zatečen pitanjem: Nisam o tome razmišljao

13.03.2024 u 21:09

Bionic
Reading

Josip Stanišić ovu sezonu igra na posudbi u Bayeru iz Leverkusena, te je zajedno s ostatkom momčadi Xabija Alonsa hit Bundeslige. Isto tako, baš zbog njega, mnogi prozivaju Thomasa Tuchela, Bayernovog trenera koji je pustio Stanišića na posudbu

Bočni igrač hrvatske nogometne reprezentacije, 23-godišnji Josip Stanišić, iza sebe ima sjajnu sezonu. Baš kao i njegov Bayer, s kojim je na vrhu tablice njemačkog prvenstva.

No, on je u Leverkusenu na posudbi i na kraju sezone morao bi se vratiti u München. No, isto tako vjerujemo da bi i Apotekari rado zadržali Stanišića u svojem dvorištu.

Ovog četvrtka Bayer je domaćin Qarabagu u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige, te je baš Stanišić stigao pred novinare. I prvo pitanje koje mu je stiglo, posve ga je zbunilo.

Naime, na upit gdje će igrati sljedeće sezone, Stanišić je desetak sekundi razmišljao. Izgledalo je to kao vječnost.

'O tome uopće nisam razmišljao. Sezona je još duga, još uvijek smo u sva tri natjecanja, to je fokus. Zatim dolazi Euro s Hrvatskom. Što će biti nakon toga, ostaje za vidjeti. Naravno da je situacija takva da se moram vratiti u Bayern. Ali u nogometu se nikad ne zna. Posao se vrlo brzo razvija. Jedan dan sam tamo, drugi dan me nema. Vidjet ćemo', završio je Stanišić.

Dojma smo da je i njemu u Leverkusenu lijepo. Ipak je dobio puno povjerenje.