OBJAVLJEN POPIS FARAONA

Mnogi su željeli gledati sraz Modrića i Salaha, ali ovog puta to je nemoguće

11.03.2024 u 08:55

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija sudjelovat će u Abu Dhabiju (UAE) na turniru 'W Cup' gdje će uz Vatrene nastupiti Tunis, Egipat i Novi Zeland.

Hrvatska će u polufinalu odmjeriti snage s Tunisom na stadionu Al Jazira (22. ožujka u 22:00 sata po lokalnom vremenu), dok će u drugom polufinalu istoga dana na stadionu Al Wahda zaigrati Egipat i Novi Zeland.

Poraženi će se susresti u utakmici za 3. mjesto 25. ožujka na stadionu Al Wahda (22:00 po lokalnom vremenu), a finale će biti odigrano na stadionu Al Jazira 26. ožujka (također u 22:00 sata po lokalnom vremenu).

Dakle, ako bi se turnir raspleo po nekakvoj nogometnoj logici, u finalu bi mogli gledati okršaj Hrvata i Egipćana.

I s tim finalom, mnogi su senadali, gledati okršaj najveće hrvatske zvijezde, Luke Modrića, s najvećom egipatskom, Mohamedom Salahom.

No, od toga neće biti ništa, jer novoizabrani egipatski izbornik, Hossam Hassan (preuzeo je Faraone prije mjesec dana), objavio je popis igrača za ovaj turnir, ali bez Salaha.

Naime, na zamolbu Liverpoola, Hassan je odlučio poštedjeti Salaha, jer evidentno je da ovaj veliki nogometaš još uvijek nije uhvatio pravu formu, nakon ozljede zadobivene na Afričkom kupu nacija.

Naime, po povratku iz Obale Bjelokosti, Salah je propustio desetak utakmica za Redse, te je igrao tek u dva ogleda (ulazeći kao zamjena, protiv Brentforda i Manchester Cityja). I posve je jasno da nije fizički u najidealnijem izdanju.