TRANSFER NA POMOLU

Hrvatski reprezentativac napušta Španjolsku i prelazi u Englesku?

20.01.2024 u 07:40

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni vratar Ivo Grbić, koji ove sezone uopće nije zaigrao za Atletico Madrid, blizu je prelaska u engleskog prvoligaša Sheffield United, izvijestile su u petak novine AS i Marca.

Prvi vratar madridskih crveno-bijelih je 31-godišnji Jan Oblak uz kojeg Grbić ne dobiva priliku čak niti u kup utakmicama.

Grbić, s obzirom na takvu odluku trenera Diega Simeonea, traži klub u kojem bi branio. U četvrtak je napunio 28 godina, a ugovor s Atleticom mu istječe za šest mjeseci.

Sheffield United je posljednjeplasirana momčad engleske Premier lige.

Grbićev agent Jure Pućo u petak nije odgovorio na upit Hine. Atletico Madrid također nije odgovorio do objave ove vijesti.

Zimski prijelazni rok traje do kraja siječnja. Grbić, čija cijena prema specijaliziranoj internetskoj stranici Transfermarkt iznosi 3,5 milijuna eura, došao je u Atletico u ljeto 2020. iz zagrebačke Lokomotive.

Jednu sezonu je proveo na posudbi u francuskom Lilleu kada mu Simeone nije dao dovoljno minuta na terenu, a premda se nagađalo da bi nešto slično mogao napraviti prošlo ljeto ostao je nadajući se mjestu među vratnicama. Dosad je upisao ukupno 14 nastupa za Atletico, upola manje nego u jednoj sezoni za Lille.