neobična odluka

Hrvatski reprezentativac bio je na korak do Liverpoola, ali na kraju je u zadnji tren, pred ulazak u avion ipak odustao; sada je otkrio i zašto

17.02.2021 u 14:49

Bionic
Reading

Duje Ćaleta-Car otkrio zašto je odbio Liverpool i ostao u Marseilleu

Prava drama se odvijala zadnji dan prijelaznog roka na relaciji Duje Ćaleta-Car - Liverpool. Jürgen Klopp je hitno tražio stopera kojim bi zakrpao veliku rupu koju je imao u obrani i mirnije završio sezonu i pronašao ga upravo u 24-godišnjem hrvatskom reprezentativcu.

Francuski RMC Sport je već objavio kako je sve dogovoreno, a Ćaleta-Car je sa svojom djevojkom već bio u zračnoj luci u Marseilleu odakle je trebao krenuti za Liverpool. Doslovno u zadnjim trenucima, pred sam ulazak u avion, Marseille se predomislio i stopirao njegov transfer.

Iz kluba su rekli kako nisu imali vremena za pronalazak adekvatne zamjene pa je sve propalo. Na kraju je Liverpool doveo Ozana Kabaka iz Schalkea i Bena Daviesa iz Preston North Enda, a hrvatski je reprezentativac ostao u Marseilleu.Sada se o svemu oglasio i sami Duje i pojasnio kako je on odbio Liverpool.

'Golema mi je čast da me tako veliki klub traži, ali u dogovoru sa svojim klubom sam ipak odlučio ostati. Marseille je također veliki klub i mislim da ovdje imam još jako puno prostora za napredak', otkrio je Ćaleta-Car za francuske medije.

Ćaleta-Car je u Marseille stigao iz RB Slazburga nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine za 19 milijuna eura. S austrijskim je prvoligašem došao do polufinala Europske lige gdje ih je izbacio baš Marseille koji je nakon toga odlučio dovesti Hrvata u svoje redove.