IZVRŠNI ODBOR

Hrvatski nogometni savez odlučio - Bruno Marić novi je šef hrvatskog suđenja; poznato i gdje se igra finale Kupa

10.03.2021 u 16:38

Bionic
Reading

U Zagrebu je u srijedu održana 24. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, a najzanimljivija točka bila je vezana uz izbor nove sudačke komisije

Na sjednici su usvojeni Pravilnik o statusu trenera, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o statusu igrača i registracijama, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o licenciranju klubova, Pravilnik o izmjenama Pravilnika o radu Izvršnog odbora i njegovih tijela te Odluka o izmjenama i dopunama Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika.

Imenovani su članovi Komisije nogometnih sudaca: Damir Batinić, Bruno Marić, Ivica Modrić, Vlado Svilokos, Edi Šunjić, Ante Vučemilović Šimunović ml. i Šime Vukić. Za predsjednika Komisije imenovan je Bruno Marić, a za dopredsjednika Damir Batinić. Odluka stupa na snagu 1. lipnja 2021.

Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport

Izvršni odbor donio je odluku kako će utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa biti odigrana na stadionu HNK Gorica u Velikoj Gorici.

Donesena je odluka o donaciji Županijskom nogometnom savezu Sisačko-moslavačke županije za sanaciju štete prouzročene na nogometnoj infrastrukturi uslijed potresa.

  • +17
Osijek - Gorica Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX