senzacija na pomolu

'Hrvatski Messi' dolazi u Split; bio je jedan od najvećih talenata u povijesti Dinama, otišao u Barcelonu, a sad je na pragu potpisa za Hajduk

29.10.2020 u 12:36

Bionic
Reading

Hajduk želi dovesti Alena Halilovića koji bi u Split stigao kao slobodan igrač

Alen Halilović je na ljeto 2014. godine u senzacionalnom transferu iz Dinama za pet milijuna eura otišao u redove katalonskog diva Barcelone. Iako se činilo kako će 'hrvatski Messi', kako su mu tada tepali mediji, napraviti veliku karijeru, u Barci se baš nije naigrao.

Dapače, nije se nigdje uspio skrasiti pa je zadnjih šest godina lutao po nogometnoj Europi. Igrao je za Sporting Gijón, HSV, Las Palmas, Milan, Standard Liege i Heerenveen, a sada je bez kluba nakon što mu je završio ugovor s Milanom. Kao slobodan igrač može se nekom novom klubu priključiti u bilo koje doba.

Bilo je govora o njegovom povratku u Dinamo, ali to se nije dogodilo, što ne znači da se Halilović neće vratiti u HT Prvu ligu. Prema pisanju Sportskih novosti Halilović je blizu dogovora s najvećim Dinamovim rivalom Hajdukom.

'Razvidno je da postoji interes za razgovorom s obje strane, igračeve i Hajdukove. Kakav će biti finale intrigantne priče, trebali bismo saznati već sljedećeg tjedna', pišu Sportske novosti.

Ugleda li ovaj transfer svijetlo dana, bit će to prava senzacija. Halilović je u dresu Dinama nastupio 61 puta i zabio osam golova, te upisao četiri asistencije, a postao je i drugi najmlađi igrač koji je izašao na teren u Ligi prvaka kada je sa 16 godina, četiri mjeseca i šest dana zaigrao protiv PSG-a. Sada je, izgleda, na pragu Hajduka, a taj transfer mogao bi posebno naljutiti Dinamove navijače.

Pogledajte još jednom najbolje golove 8. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.