tri su kandidata

Alen Halilović vraća se u najjači razred španjolskog nogometa, gdje je i odigrao svoje najbolje utakmice

14.10.2020 u 10:26

Bionic
Reading

Bivši Dinamov 'wunderkind' Alen Halilović, kojem je 2014. godine stigao poziv velike Barcelone, pa je Maksimir zamijenio Nou Campom, još uvijek traži svoje mjesto na nogometnoj karti. Naime u tih šest godina često je bio na posudbama te je u tom periodu promijenio čak sedam klubova

Barcelona, Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, AC Milan, Standard Liege, Heerenveen... popis je klubova čije je dresove nosio 24-godišnji ofenzivni veznjak Alen Halilović.

I dok je u nekima bio tek epizodist, u španjolskim klubovima Sportingu iz Gijona i Las Palmasu bio je jedan od glavnih 'glumaca'.

I stoga nije teško zaključiti da baš u Španjolskoj najbolje kotira.

Od raskida ugovora u Milanu, Halilović je slobodan, odnosno, što je još važnije, besplatan, pa je sada u situaciji da može i sâm birati između ponuda.

Naravno, većina klubova već ima posložene rostere, ali uvijek negdje zaškripi, pa Halilovićevo znanje, tehnika, ali i iskustvo koje je već poprilično skupio, iako je tek u 24. godini, mogu pomoći.

I sada je na listi želja čak tri španjolska prvoligaša. Prema nama dostupnim informacijama, kao potencijalni poslodavci nude se Getafe, Cadiz i Valladolid.

Naravno, uvijek je puno bolje igrati u momčadi koja nije opterećena borbom za ostanak, što su u ovom slučaju Getafe i Cadiz, ali za Halilovića ne bi bila loša opcija ni odlazak u klub u kojem bi dobio 'loptu u noge' i veliku minutažu.

U svakom slučaju, za njega je najvažnije igrati, a u tom podneblju evidentno se najbolje snalazi.