HT PRVA LIGA

Hrvatski dragovoljac želi zaustaviti pobjednički niz Hajduka; evo gdje možete gledati današnju utakmicu 'Davida i Golijata'!

20.08.2021 u 10:36

Bionic
Reading

U šestom kolu Hrvatski Telekom Prve lige, u Kranjčevićevoj Hrvatski dragovoljac dočekuje Hajduk (20 sati, Arenasport 3)

Hrvatski dragovoljac vratio se u elitni razred hrvatskog nogometa, ali ukoliko tamo ne naprave drastični zaokret neće se dugo zadržati u prvoligaškom društvu.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Crni' su poslije odrađenih pet kola zabetonirani na začelju prvenstvene ljestvice. Društvo iz Sigeta još nije osvojilo niti jedan bod, ima najgoru gol razliku te je primilo najviše pogodaka. Uz to je bilo i problema u svlačionici pa je predsjednik kluba Marinko Perić potjerao dva igrača na posudbi iz Hajduka (Teklić i Skorup) te je ionako tanak kadar postao još slabiji.

Zanimljivo, Dragovoljac u šestom kolu dočekuje baš Hajduk koji se nakon posrtaja u Europi i lošeg ulaska u HT Prvu ligu, probudio, te je povezao tri ligaške pobjede za treće mjesto na tablici.

'Nismo bez šanse, ako damo sve od sebe, možemo iznenaditi Hajduk', sukus je izjava iz svlačionice 'Crnih'.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Naravno, kod gostiju je jedina opcija – pobjeda...

'Dolazimo u Zagreb nakon teške utakmice protiv Slaven Belupa, očekujem sličan meč kao protiv Koprivničana, ali moramo igrati još bolje. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo, ova utakmica nam je vrlo važna', rekao je Hajdukov trener Jens Gustafsson.

Sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova, a pomoćnici su mu Kruno Šarić iz Županje te Tomislav Keglević iz Našica. Četvrti sudac je Dario Bel (Osijek), VAR sudac je Tihomir Pejin (Donji Miholjac), a asistent VAR suca je Miro Grgić (Osijek).

  • +7
Hajduk - Slaven Belupo, 5. kolo HT Prve lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL
  • +6
Šibenik - Hrvatski dragovoljac (HT Prva liga, 5. kolo) Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL