U SUBOT ZA BRONCU

Hrvatske rukometašice zapele na Srbiji i ostale bez finala

28.06.2013 u 20:29

Bionic
Reading

Hrvatske su rukometašice doživjele težak poraz 16:25 od igračica Srbije te će u subotu igrati za brončano odličje na Mediteranskim igrama u Turskoj

Hrvatske rukometašice nisu se uspjele plasirati u finale Mediteranskih igara u Mersinu nakon što su u polufinalnom ogledu izgubile od Srbije 16:25.

Sada im predstoji borba za broncu protiv Crne Gore u subotu dok će u finalu igrati Srbija i Slovenija.

Hrvatska je igrala dobro prvih 13 minuta do vodstva 5:4. Tada Srbija radi seriju 9:1 i bježi na 13:6. Početkom nastavka naše su rukometašice smanjile na 13:16, no više od toga nije išlo.

'Nažalost, izgubili smo utakmicu protiv Srbije. Jednostavno, nije bilo svježine. Šest igračica nam ima razne zdravstvene probleme. Početkom drugog poluvremena pokušali smo se vratit, no nismo uspjeli. Pokušat ćemo sutra protiv Crne Gore osvojiti broncu jer su cure zaslužile medalju', kazao je izbornik Vladimir Canjuga.

Najefikasnija igračice u našim redovima bila je Žana Čović sa šest golova, dok su po dva gola postigle Iva Milanović-Litre, Katarina Ježić, Nataša Janković i Sonja Bašić. U suparničkim redovima najbolja je bila Katarina Stepanović sa pet pogodaka.