I TO JE MOGUĆE

Hrvatska javnost šokirana; potez kakav se ne pamti u našem nogometu

11.04.2017 u 11:31

Bionic
Reading

NK Zagreb ušao je u seriju negativnih rezultata, a predsjednik kluba Dražen Medić napravio je potez koji je šokirao hrvatsku nogometnu javnost

Zagreb, Lučko i Imotski s 25 bodova drže posljednja tri mjesta na ljestvici, no 'pjesnici' su u najlošijoj formi od spomenutih što se moglo vidjeti i u novom porazu od Gorice 2:0.

Novi posrtaj razljutio je prvog čovjeka NK Zagreba Dražena Medića koji je krivce za sadašnju situaciju opet pronašao u igračima pa se odlučio na nevjerojatan potez.

Prvo je zaključavao nogometaše u svlačionicu, a u ponedjeljak je pred njih došao sa šokantnom ponudom. Kako pišu Sportske novosti, svatko tko je želio mogao je napustiti klub, a to su odmah iskoristili Kovačić, Šehić, Muić, Tešija, Prelas, Travaglia i Musa.

Dakle njih sedam je zatražilo i dobilo papire, a petorica od navedenih su standardni članovi prvih 11. Znači otišlo je pola momčadi što znači da se 'pjesnicima' smiješi Treća liga.

Takva situacija je katastrofa za NK Zagreb jedini klub koji je u hrvatskom prvenstvu prekinuo dominaciju Dinama i Hajduka te se 2002. okitio naslovom prvaka, a javnost prst krivnje za to stanje upire prema Mediću, čovjeku koji ne priznaje druga mišljenja u i oko kluba te autokratski vlada nekadašnjim prvoligašem.