KONAČNO!

Hrvatska dobila svoj FourFourTwo

  • Autor: N. M.
  • Zadnja izmjena 16.10.2010 10:56
  • Objavljeno 15.10.2010 u 18:52
442 01 Naslovna

442 01 Naslovna

Izvor: Promo fotografije / Autor: 442

Sredinom listopada hrvatski medijski prostor veći je za jedan, ali izuzetno vrijedan uradak. Riječ je o hrvatskom izdanju vjerojatno najboljeg nogometnog magazina na svijetu - FourFourTwo
442

442

Izvor: Promo fotografije / Autor: 442

FourFourTwo je u Hrvatskoj! Ljubitelji nogometa odmah znaju o čemu je riječ, no valja pritom naglasiti da je riječ o hrvatskom izdanju najboljeg svjetskog nogometnom mjesečnika, a ne o britanskom izvorniku koji se na specijaliziranim prodajnim mjestima može kupiti već dugi niz godina. Hrvatska je, dakle, postala 25. zemlja u svijetu s licencom tog prestižnog nogometnog magazina; on se prodaje od Japana, Tajlanda i Vijetnama, do Rusije, Brazila i Nigerije.

Moderan i prepoznatljiv dizajn, kakav već godinama krasi izvorno britansko izdanje, specifikum je i hrvatskog izdanja, teme izvornika izmiješane su s domaćim aktualnim temama, a aktualnost i zanimljiv novinarski pristup čak su u našem izdanju izraženiji nego u izvorniku.

Prvi broj posvećen je Slavenu Biliću, tradicionalno i navijači imaju dio magazina posvećen sebi, interakcija s čitateljima također je izražena, a reportažni dio svakako će biti jedan od zaštitnih znakova magazina. Kad se sve zbroji i oduzme, ostaje nada da će FourFourTwo pronaći put do hrvatskih čitatelja te da neće doživjeti sudbinu sličnih časopisa koji se se proteklih desetljeća redom gasili.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi