MEKANO U LENSU

Hrvati odradili trening pa shvatili zašto Portugalci nisu

24.06.2016 u 21:49

Bionic
Reading

Hrvatska i Portugal u petak su odradili posljednje trening uoči ogleda u osmini finala, a koji će se u subotu odigrati na stadionu Bollaert-Delelis u Lensu

Dvoboj između Hrvatske i Portugala igrat će se od 21 sat, a naši su igrači trening odradili u nešto ranijem terminu, od 20.30 sati.

No kada su Čačić i igrači stigli na travnjak nisu se baš razveselili, jer dio terena bio, ispred golova, bio je nedostupan. Domaćini su travnjak željeli sačuvati za subotnji ogled i morali su spriječiti da se posve uništi.

Tijekom dana čudili smo se zašto Portugalci nisu došli u Lens, na stadion i odradili trening, ali prema viđenom sada je jasno da su mudro odlučili.

Ili su imali dojavu da je teren premekan…

Portugalski izbornik Fernando Santos odradio je trening s igračima u bazi u Marcoussisu, mjestu u blizi Pariza, a koje je inače dom francuske ragbijaške reprezentacije.

Inače, Čačić je na presici najavio kako će na travnjak od prve minute poslati i rekonvalescente Modrića i Mandžukića, pa se očekuje sastav isti kao i protiv Turske odnosno ovih 11: Subašić - Srna, Ćorluka, Vida, Strinić - Badelj, Modrić - Brozović, Rakitić, Perišić - Mandžukić.