GRiJE KLUPU, LOŽI VATRENE

Hrvate u Bursi čeka pakao, a golman Turske izjavom ih baš izaziva

27.03.2023 u 14:06

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u 2. kolu kvalifikacija za EURO 2024 u utorak 28. ožujka (20:45 sati) gostuje u Bursi kod Turske

Hrvatska nogometna reprezentacija u 2. kolu kvalifikacija za EURO 2024 u utorak 28. ožujka (20:45 sati) gostuje u Bursi kod Turske.

>> Sve o stadionu na kojem Modrića i društvo čeka pakao; evo zašto se zove 'Krokodil Arena' i koliko je koštao

U najavi utakmice rezervni turski golman Altay Bayindi bio je vrlo optimističan, a njegova izjava mogla bi silno motivirati Vatrene.

Turci su u prvom kolu preokretom došli do gostujuće pobjede kod Armenije, a iako je sjedio na klupi i gledao mučenje svojih suigrača Bayindi 'puca' iz svog oružja. Optimizam gradi na činjenici da će Hrvate na stadionu dočekati 44 000 navijala Turske i paklena atmosfera.

  • +69
Hrvatska - Wales, kvalifikacije za EP 2024. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Uz podršku publike želimo doći do pobjede. Stadion u Bursi je sretan za nas. Jako je važno da smo u kvalifikacije ušli s pobjedom. Ove utakmice su uvijek teške i nije bitno s kim igraš. Armenci su iza nas, mislimo samo na Hrvatsku.  Mislim da ćemo i Hrvate, kao i Armence,  pobijediti s 2:1', rekao je Bayindi, inače golman Fenerbahčea.