iskreni Hezonja

Hrvat o kojem svi govore ide po titulu prvaka Europe protiv kluba koji mu nudi milijune

25.05.2024 u 07:39

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja, koji je u petak navečer s Real Madridom izborio finale Eurolige, rekao je da razmišlja o naslovu prvaka Europe

Real Madrid je u polufinalu pobijedio grčki Olympiakos 87:76 pa će u nedjelju igrati u finalu s Panathinaikosom. Kako je Real igrao pogledajte OVDJE.

'Pobijedili smo zahvaljujući srčanosti, karakteru i iskustvu', istaknuo je 28-godišnji Hezonja u Berlinu gdje se igra završni turnir.

'Volimo igrati ovakve utakmice, te volimo pobjeđivati u njima. Uvijek želimo više, a unutar momčadi je dobra kemija', dodao je Hezonja koji će tako u finalu igrati protiv svog bivšeg kluba.

Hezonja, koji je postigao 12 koševa, rekao je međutim da Real Madrid mora odigrati bolje želi li do naslova prvaka Europe.

'Moramo odigrati bolje nego večeras jer Panathinaikos igra odlično ove sezone. Moramo se koncentrirati na svoju igru, na ono što radimo dobro', izjavio je.

Panathinaikos je u petak u polufinalu svladao turski Fenerbahče sa 73:57.

Real Madrid će protiv njega pokušati obraniti pehar Eurolige osvojen prošle godine.

'Razmišljam o tituli', poručio je Hezonja kojem ugovor sa španjolskim klubom istječe za mjesec dana.

Kao njegov novi klub, s kojim je navodno već sve dogovorio, spominje se upravo Panathinaikos. Grčki mediji objavili su priču kako su mu ponudili 3-godišnji vrijedan dva milijuna eura po sezoni. Za njega će ova utakmica očito biti nešto posebno jer po povratku iz NBA lige već je igrao za Panathinaikos, a razlog su bili njihovi navijači koje - obožava.

Ukupno je to šest milijuna eura neto za igrač au kojeg su, kad se vratio iz NBA lige, mnogi sumnjali. A sad ga opet želi i Barcelona, gdje je igrao kao tinejdžer, a navodno ima i unosnim ponuda iz NBA lige. Pred njim je 'luda' utakmica, a nakon toga i 'zanimljivo' ljeto.

sve osim nogometa