Rendulić o dinamu

Hrvat na klupi prvaka BiH ima jednu želju u Konferencijskoj ligi: Napunili bi stadion

01.09.2023 u 11:23

Bionic
Reading

Trener bosanskohercegovačkog prvaka Zrinjskog Krunoslav Rendulić priželjkuje da u skupini Konferencijske lige njegov klub bude u skupini sa zagrebačkim Dinamom nakon što su oba sastava u četvrtak eliminirana iz Europske lige

Nakon što je u uzvratu na svom terenu odigrao 1-1 protiv austrijskog LASK-a, Zrinjski se nije uspio plasirati u natjecanje po skupinama Europske lige jer je LASK u prvom susretu slavio sa 2-1.

>> Dinamo danas doznaje protivnike u Konferencijskoj ligi, evo koga može izvući

No, ta činjenica nije smetala da Mostarci glasno proslave europsku jesen kao prva momčad iz BiH koja će igrati u jednoj od skupina u europskim natjecanjima. S brda Huma je vatromet osvijetlio cijeli grad.

Hrvatski stručnjak na klupi "plemića" Krunoslav Rendulić istaknuo je kako priželjkuje zagrebački Dinamo u skupini Konferencijske lige.

"Bila bi to lijepa priča. Ne znam kako bi se rasplele utakmice, ali za nas bi bilo dobro jer bi napunili stadion, a putovanje nije daleko", rekao je strateg mostarskoga kluba.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Optimizam da ova momčad može dočekati i proljeće u Europi dala mu je utakmica protiv LASK-a.

"Rezultatom nisam zadovoljan, ali kvalitetom kojom smo pokazali sam ponosan. Poraz nas neće poljuljati i daje nam za pravo da ćemo u grupnoj fazi Konferencijske lige biti ozbiljni, skupljati bodove i zašto ne sanjati proljeće u Europi", dodao je Rendulić.

  • +44
Sparta Prag - Dinamo, 31.8.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL