Sparta ih izbacila

Dinamov kapitalac Baturina u šoku nakon poraza u Češkoj: Ovo je nedopustivo, ali…

01.09.2023 u 06:01

Bionic
Reading

Teško je pao poraz od 4:1 nogometašima Dinama u uzvratnoj utakmici play-offa Europske lige kod Sparte iz Praga. Jedan od najtužnijih bio je mladi Martin Baturina

Usprkos pobjedi od 3:1 iz Zagreba, nogometaši Dinama ipak nisu uspjeli sačuvati prednost. Na gostovanju u Pragu teško su stradali od Sparte 4:1 te su tako ispali u Konferencijsku ligu. Malo je reći da su Modri doživjeli novi šok...

Teško su ovaj poraz te činjenicu da neće igrati u jednoj od skupina Europske lige primili igrači. Kad je Martin Baturina u 71. minuti sjajno zabio za 3:1, činilo se da bi Dinamo mogao preokrenuti tijek utakmice. Ali to se nije dogodilo, da bi prolazak Olatunje dotukao Modre golom u završnici.

'Zasluženo smo izgubili. Nedopustivo je da primimo četiri gola i možemo nešto naučiti iz ovoga u budućnosti. Od Dinama se uvijek očekuje najviše. Očekivali smo Ligu prvaka pa nesretno ispali, ovaj put nije bilo nesretno. Idemo sad nešto izvući iz Konferencijske lige', kazao je nakon utakmice 20-godišnji Martin Baturina.

Još je dodao, kad je taktika u pitanju:

'Da, znali smo da će nas napasti od prve minute, da će ići na ho-ruk i tako smo primili gol, pa i drugi i treći. Nešto smo se uspjeli vratiti, ali nije bilo dovoljno. Dao sam gol, ali to na kraju nije bitno kad ne možemo zadržati koncentraciju i primimo četvrti gol. Sad idemo u Osijek, stav Dinama mora biti da moramo pobijediti svaku utakmicu', poslao je jasnu poruku Baturina, jedan od kapitalaca Dinama za kojeg se već dugo raspituju najveći europski klubovi.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Sanjao je o nastupu u Ligi prvaka i izlasku na veliku scenu, a sada se mora zadovoljiti 'trećoj po jakosti' Uefinom ligom.

Dodajmo kako je ždrijeb skupina Konferencijske lige na rasporedu u petak od 14.30 sati. Dinamo će se naći u prvoj jakosnoj skupini.

  • +44
Sparta Prag - Dinamo, 31.8.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL