MODNA REVIJA

Hostese prošetale pistom, Dolgopolov zadovoljan

23.07.2013 u 10:03

  • +4

Modna revija hostesa u Umagu

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Bionic
Reading

Kao uvertira u izbor za Miss hostesu koji će se održati u četvrtak, umaške hostese prošetale su modnom pistom, na zadovoljstvo posebnog gosta, Aleksandra Dolgopolova

Za ukrajinskog tenisača koji je bio gost na 'Celebrity stageu' organizatori su priredili malu modnu reviju, na kojoj su se birane ljepotice prošetale u atraktivnoj sportskoj odjeći. Iako nemaju sve manekenskog iskustva, Aleksandr je bio zadovoljan viđenim, a još više organizatorica cijelog showa.

'Cure su bile sjajne, bez obzira što nemaju iskustva. No u svakoj curi čuči manekenka, pa nije problem od njih napraviti dobre modele. Sigurna sam da će se nakon ovog iskustva poneka odlučiti za manekensku karijeru,' rekla nam je Nataša Mesarić, a cure su nam otkrile svoje dojmove.

'Glavno je na pisti da budemo opuštene, nasmijane i da se zabavljamo,' kaže Selma koju u četvrtak čeka izbor za Miss.

'Ovo je bilo svakako jedno vrlo zabavno i lijepo iskustvo. Nema treme, sve je bilo opušteno,' dodala je Sara.

Djevojke koje se bave hostesiranjem zadovoljne su iskustvima u Umagu. Međusobna prijateljstva među brojnim hostesama već su sklopljena, nađe se vremena za kupanje, izlaske i druženje.

'U Umagu je svakim danom sve bolje, sve je više ljudi. Cure su super, ima nas 150 u hotelu i stvarno mogu reći da uživam,' priznala nam je Ozana, još jedna od djevojaka koje su nosile modnu reviju.