nikola je bio posve jasan

Hoće li se nakon ove izjave Kalinić uopće vratiti u Firencu?

04.07.2017 u 19:41

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Kalinić poručio je kako karijeru želi nastaviti u Milanu premda je Fiorentina odbila ponudu 'rossonera'

'Hvala Fiorentini na dvije lijepe godine. Znam da me Milan želi i to je velika prilika. Želim napraviti korak dalje u karijeri', poručio je 29-godišnji napadač koji je prošle sezone u 42 nastupa zabio 20 golova i dodao četiri asistencije.

Kalinić je stigao u Fiorentinu 2015. iz Dnjipra za 5,5 milijuna eura, a s 'Violama' ima ugovor do 2019. godine.

Vodstvo kluba je potvrdilo kako je iz Milana stigla službena ponuda, ali i da nemaju namjeru prodati hrvatskog napadača.

'Milan je poslao službenu ponudu za Kalinića, ali smo je odbili. Nismo je željeli niti razmatrati. Što se nas tiče Kalinić nije na prodaju', kazao je tehnički direktor Fiorentine Corvino dodavši kako klub žele napustiti još dva igrača - mladi napadač Federico Bernardeschi, te španjolski veznjak Borja Valero.

U siječnju ove godine interes za Kalinićeve usluge pokazao je kineski Tianjin Quanjiana. Kinezi su Fiorentini nudili čak 50 milijuna eura odštete, a Kaliniću oko deset milijuna eura po sezoni. Odlaskom u Kinu mogao je zaraditi za "tri života", ali se odlučio na ostanak u Serie A.