KVALITETNO POJAČANJE

Hoće li ovaj čovjek otežati Kramarićevu poziciju u Leicesteru?

28.06.2015 u 10:59

Bionic
Reading

Japanski napadač Shinji Okazaki prešao je iz njemačkog Mainza u Leicester City te tako pojačao konkurenciju u napadu našem Adreju Kramariću...

Ovog proljeća hrvatski se napadač nije naigrao u Primershipu, a Leicester je unatoč tome velikom serijom pobjeda osigurao opstanak i produžio svoj život u elitnom engleskom klupskom nogometnom natjecanju.

Kramarić sada ima priliku proći pripreme s ostatkom momčadi i nametnuti se treneru Pearsonu, no neće biti lako. Klub se pojačao još jednim kvalitetnim ofenzivcem. Shinji Okazaki stigao iz je iz njemačkog Mainza, a čovjek koji je zabio već 53 gola u 93 utakmice za japansku reprezentaciju neće se zadovoljiti sjedenjem na klupi.

'Sretan sam što sam ovdje. Igrati u Premier ligi je ostvarenje sna i trudit ću se pomoći ekipi. Dat ću sve od sebe da pokažem kako dobro mogu igrati i pokušat ću zabiti mnogo golova na radost navijača,' rekao je 29-godišnjak.

Okazaki i Kramarić nisu isti tip napadača pa bi mogli igrati i zajedno, no s nepredvidivim trenerom Nigelom Pearsonom se nikad ne zna. Možda i Japanac završiti duboko na klupi kad se najmanje nada, poput našeg Andreja...