ZAR BIH SE TREBAO UBITI?

Hoće li ova izjava pogoditi nezadovoljnike u reprezentaciji?

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativci su prije više od tjedan dana napustili Brazil, ali većini je i dalje u mislima Svjetsko prvenstvo na kojem nismo prošli skupinu

Nije bilo sve idealno u svlačionici naših. Loši odnosi bi najvjerojatnije pali u drugi plan da je dohvaćena osmina finala, a ovako je poslije neuspjeha na SP-u isplivalo nezadovoljstvo kod pojedinih igrača, onih koji nisu igrali.

Tako se od dresa reprezentacije oprostio Ognjen Vukojević, a isto to namjerava napraviti Eduardo da Silva. Jedan od onih koji bi također mogao biti bijesan, jer nije zaigrao ni minute, je Gordon Schildenfeld, iako je prije natjecanja izgledalo da će biti u prvih 11.

No stoper moskovskog Dinama je na tu temu miran.

'Kako sam sve doživio? Zar bih se trebao ubiti? Svi smo zaslužili da igramo, ali birao je izbornik. Moje je bilo trenirati i čekati priliku. Jesam li bio nezadovoljan što nisam igrao? Naravno da jesam, nećemo si sad lagati. Svatko od nas je želio igrati na Svjetskom prvenstvu, tako i ja. Bio sam razočaran, ali što je - tu je... Sve je to dio nogometa, ni prvi ni zadnji put', rekao je Schildenfeld za SN te je tako najvjerojatnije slučajno 'bocnuo' nezadovoljnike iz Brazila.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.