NAJBOLJE ŽELJE

Hitna operacija: VK Jug oslabljen uoči bitke za trofej

16.03.2016 u 13:05

Bionic
Reading

Igrač VK Jug Croatia Osiguranja Felipe Perrone operiran je u utorak navečer zbog upale slijepog crijeva u dubrovačkoj Općoj bolnici, potvrdio je u srijedu direktor Juga Ognjen Kržić

Kako je objavljeno na službenim stranicama Juga, Perrone je u utorak popodne osjetio bolove u abdomenu, a pregledom je ustanovljeno kako je operacijski zahvat neizbježan. Jug prenosi i izjavu liječnika Marka Margaritonija koji je istaknuo kako se Perrone dobro oporavlja.

'Nakon operacije Felipe se dobro oporavlja i nadamo se da će poslijeoperacijski tijek proći bez komplikacija, a u tom slučaju se može očekivati i relativno skori povratak u bazen,' rekao je Margaritoni.

Trener Jug CO Vjekoslav Kobešćak neće moći računati na usluge svog najboljeg igrača za predstojeći Final four Regionalne lige koji se igra u Dubrovniku u petak i subotu, 18. i 19. ožujka.

'Prvenstveno želim Felipeu što brži oporavak i da nam se što prije vrati. Naravno da nije isto igrati s njim i bez njega, ali naši ciljevi ostaju isti. Borili smo se da igramo pred domaćom publikom, čekaju nas dvije teške utakmice, ali učinit ćemo sve da trofej dođe u Dubrovnik,' prenosi Kobeščakovu izjavu Jug.hr.


U petak navečer Jugaši igraju prvu utakmicu u polufinalu Final foura Regionalne lige protiv momčadi HAVK Mladost. Jug je favorit u toj utakmici, a u slučaju prolaska u finale igrat će protiv pobjednika druge polufinalne utakmice u kojoj će snage odmjeriti Primorje EB i Jadran Carine Herceg Novi.

Inače, Felipe Perrone je danas izabran za najboljeg igrača, a sa 42 postignuta gola ujedno je i najbolji strijelac ligaškog dijela natjecanja Regionalne vaterpolske lige za sezonu 2015/2016.