OTPUSNICA

Harry: Ako prodamo Modrića, imat ćemo bolju momčad

18.08.2011 u 12:35

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić sve je bliže prelasku iz redova Tottenham Hotspura u Chelsea o čemu svjedoči i najnovija izjava menadžera Tottenhama Harryja Redknappa koji smatra da bi njegova momčad bila jača ukoliko bi u zamjenu za Modrića klub doveo četvoricu drugih igrača

'Imamo dvije mogućnosti s Lukom. Jedna je da zadržimo fantastičnog igrača, a druga je da ga prodamo i sa zarađenim novcem dovedemo četiri igrača i stvorimo bolju momčad. Htio bih da Luka ostane, ali ako ode želim imati mogućnost dovođenja drugih igrača,' rekao je Redknapp, te dodao:

'Ne dolazi u obzir da predsjednik Levy proda Modrića posljednjeg dana prijelaznog roka. To je napravio prije nekoliko godina s Berbatovim i zato je ostao bez kvalitetnih napadača. Takvu grešku neće ponoviti.'

Redknapp se osvrnuo i na Modrićevu poziciju s obzirom da našem igraču Chelsea nudi daleko bolju plaću od one koju ima u Tottenhamu.

'On je u teškoj situaciji, što biste vi učinili kada bi vam netko ponudio trostruko veću plaću? Također, mogućnost igranja u momčadi koja bi ove sezone mogla osvojiti Ligu prvaka sigurno mu je zavrtjela glavom i ljudi to mogu shvatiti,' zaključio je Redknapp.

Inače, u srijedu je vodstvo Chelseaja uputilo Tottenhamu novu ponudu za Modrića. Bluesi sada nude 30 milijuna eura, veznjaka Yossia Benayouna i napadača Salomona Kaloua.

Engleski mediji smatraju kako će Tottenham ovoga puta prihvatiti ponudu Chelsea, a dokaz tome je činjenica da Modrić nije otputovao u Škotsku na susret četvrtog pretkola Europske lige protiv Heartsa. Službeni razlog Modrićevog neodlaska je lakša ozljeda gležnja, no kada bi hrvatski reprezentativac zaigrao u Edinburghu izgubio bi pravo igranja za Chelsea u skupini Lige prvaka.