DALEKO OD POBJEDA

Hamiltonu 'izletjelo': Bojim se da ćemo biti loši

08.07.2013 u 22:29

Bionic
Reading

Britanski pilot Formule 1 Lewis Hamilton i dalje čeka premijernu pobjedu u svojoj novoj momčadi, Mercedesu, gdje je došao iz McLarena uoči ove sezone

Unatoč tome, Hamilton i ne stoji toliko loše u ukupnom redoslijedu, četvrti je s 99 bodova. Iza njega je momčadski mu kolega Nico Rosberg sa 84 boda, makar je Rosberg ove sezone dva puta slavio - osvojiio je Veliku nagradu Monte Carla i Veliku nagradu Velike Britanije.

'Pomalo sam skeptičan prema onome što slijedi, prema drugom dijelu sezone. Bilo bi genijalno da do kraja sezone ugrabimo još koju pobjedu, ali mislim da će takvo što biti jako teško,' rekao je Hamilton ne objašnjavajući točno zašto je takvog mišljenja.

'Mi ćemo se jasno truditi svakim danom da budemo bolji i brži. Radimo naporno od prvog dana sezone, i prije nego što je sve počelo. No, određene stvari mi ipak govore da nismo konkurentni u pravom smislu. Ništa, borit ćemo se i Nico i ja. Pokušati kroz treninge ostvariti što bolji plasman i iskoristiti ako se ukaže prilika,' rekao je Hamilton.