ALEN NEĆE ŽALITI

Halilović može odahnuti, treneru su dani odbrojani!

21.09.2016 u 16:12

Bionic
Reading

Nakon razočaravajućeg poraza od Freiburga njemački mediji uvjereni su da će Bruni Labbadiji biti utakmica za vikend protiv Bayerna posljednja na klupi HSV-a. To nije loša vijest za Alena Halilovića koji kod njega mora sjediti na klupi...

Hamburg je iznimno loše započeo sezonu, a poraz u gostima kod Freiburga učvrstio ga je na samom dnu ljestvice, s jednim osvojenim bodom iz četiri utakmice.

Novi razočaravajući neuspjeh naljutio je čelne ljude HSV-a koji nisu zadovoljni trenerom Labbadijom, a predsjednik ga je javno kritizirao.

'Igra naše momčadi u drugom dijelu bila je ispod svakog nivoa, moram to reći. Popričat ću s trenerom. Ovu situaciju ćemo rješavati,' izjavio je Dietmar Beiersdorfer.

Njemački mediji uvjereni su kako će Labbadiji biti posljednja utakmica na klupi ona u subotu protiv Bayerna i ne daju nikakve šanse Hamburgu u tom susretu.

Odlazak Labbadije bio bi svakako dobra vijest za Alena Halilovića, jer njemački trener uporno drži na klupi našeg mladog veznjaka i daje mu tek dvadesetak minuta po utakmici. Tata Sejad javno je u intervjuu za Sport Bild priznao zbog toga zabrinutost, no čini se da nema mjesta za brigu, jer su Bruni dani odbrojani...