KREĆE LJETNI ŠOPING

Halilović i poker želja... Slaven Bilić gradi novi West Ham

10.06.2015 u 13:12

Bionic
Reading

Slaven Bilić je jučer službeno preuzeo mjesto trenera londonskog West Hama, a već danas izašla je lista petorice nogometaša koje hrvatski stručnjak želi dovesti na Upton park

Slaven Bilić je preuzeo West Ham koji je u posljednjih 10 premierligaških dvoboja na isteku prošle sezone zabio skromnih pet pogodaka. Igrat će i Europu, što implicira i nužnost proširenja igračkog kadra, a prvenstveno ofenzivni kadar koji kotira kao najslabiji dio novog Bilićevog sastava.

Prvi na listi želja je Chelseajev napadač Loic Remy. Mourinho ga nije sklon pustiti, no engleski mediji tvrde i kako ga neće zaustavljati ukoliko Francuz pokaže želju za odlaskom sa Stamford Bridgea. Remy bi bio vrlo elegantno rješenje za vrh napada, a krilne opcije Bilić, pišu Englezi, želi pokriti iz vrlo poznatog jata. Naime, prve opcije su mu Olcay Sahan i Hokhan Tore koje je prošle sezone vodio u Bešiktašu...

Alena Halilovića ne može dovesti za stalno, ali želi ga uzeti na jednogodišnju posudbu što bi moglo biti svestrano koristan potez, a veznu liniju Bilić navodno želi ojačati i sa Pedrom Obiangom iz Sampdorije.

Puno je imena u opticaju, ali ovaj kvintete zvuči razumno skupo i na papiru dovoljno potentno da udahne novi život u prošloj sezoni sterilnim čekičarima.