PULA UMJESTO KRKA

Hajdukove nove muke sa zrakoplovom

19.09.2010 u 15:13

Bionic
Reading

Hajduk nikako nema sreće s putovanjima zrakoplovom. Nakon nekoliko incidenata s otvaranjima prtljažnog prostora te paljenja signalnih lampica, sada im je čarter umjesto na Krk sletio u Pulu

S obzirom nato da su se iz Atene vratili tek u petak rano ujutro oko četiri sata, jedina opcija za gostovanje u Rijeci bila je novi čarter zrakoplov, a kad se tome doda da 'bili' iz Rijeke moraju u goste protivniku u Kupu Rudaru 47 pored Varaždina, 'bili' su bili prinuđeni izabrati let na dan utakmice.

No kako to obično biva kada su u pitanju putovanja u zadnji čas, ispriječilo se vrijeme i snažna bura koja puše na riječkom području i koja je zatvorila krčku zračnu luku pa je zrakoplov s hajdukovcima preusmjeren za Pulu.

Udaljenost od njihove baze u Opatiji neznatno je duža pa ne bi trebalo biti veće štete, jer su već oko 14.30 stigli na odredište i nakon ručka se zaputili na popodnevni odmor.

Stanko Poklepović na put je poveo 23 igrača, kako bi što ravnomjernije rasporedio sve snage, jer već nakon povratka s Kup dvoboja, u Splitu će dočekati u prvenstvenom ogledu Varaždin, a četiri dana nakon toga i Anderlecht u okviru drugog kola skupine G Europske lige.