EUROPSKA LIGA

Hajdukov trener najavio lov na pobjedu već u Rumunjskoj

13.07.2016 u 11:41

Bionic
Reading

Trener nogometaša Hajduka Marijan Pušnik u srijedu je najavio kako će njegova momčad ići na pobjedu protiv rumunjske ekipe CSMS Iasi u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige koja će se igrati u četvrtak u Rumunjskoj istaknuvši kako su Splićani favoriti u toj utakmici.

'Hajduk će igrati agresivno prema naprijed i želimo dati gol više od protivika. Ja sam optimist, a i u cijeloj našoj momčadi ozračje je optimistično,' rekao je Pušnik novinarima u Splitu uoči polaska ekipe Hajduka u Rumunjsku.

Po njegovim riječima Hajduk je veliki klub i favorit je u utakmici protiv Iasia i tako se treba postaviti na terenu. Pušnik je također rekao kako ne očekuje napadačku igru rumunjske momčadi.

"Oni prakticiraju obrambeni sustav 4:5-1 i igraju 'na nulu' s brzim protunapadima," kazao je Pušnik.

Zbog ozljede na popisu putnika nema Tina Sušića, Marka Futacsa i Josipa Bašića, dok bi Lovre Kalinić trebao konkurirati za uzvrat u Splitu.

'Iasi je dobro organizirana i kompaktbna momčad koja igra defanzivno, a na nama je da nametnemo svoj ritam igre i na terenu pokažemo kako smo bolja momčad,' poručio je branič Zoran Nižić.